ABSORBENT C NAJAH



TIPS MEMILIH VITAMIN C

Dah berbotol vit c telan.. kulit tak jugak cantik gebus….makin kering… makin kusam…

RUGI!!

lepas view video ni baru paham kenapa vitamin c kita makan selama ni ke laut…

Uolls boleh cuba makan tablet lembut FOREVER ABSORBENT-C.

Memang special ABS C ni… sebab formulasi yang menggabungkan vitamin C, bioflavonoid citrus dan betik, yang terikat matrik dengan bran oat.

Ini memaksimumkan keberkesanan Vitamin C serta penyerapan dan penggunaannya oleh badan kita.

Kita memang tau…Vitamin C adalah satu nutrien penting. Biasanya kita boleh dapat dengan makan sayur-sayuran dan buah-buahan segar.

Yang best nya.. ☞ Satu tablet FOREVER ABSORBENT-C mampu membekalkan 60mg vitamin C, dan ini bersamaan dengan jumlah Vit C yg diperlukan badan orang dewasa dalam 1 hari.

Kandungan: 100 tablet sebotol
harga jual : rm63.60
ahli biasa : rm54.01
ahli vip. : rm44.50

Apa yang uolls akan dapat lepas makan Abs C??
Merawat Penyakit Ekzema (Kulit merah, merengsa dan gatal)
Kecantikan Kulit dari Dalaman ke Luaran

Nak cantik luar & dalam????

PM kami tau…..

Nak cepat???
✆ www.facebook.com/messages/nurul.najah.54

Nak jadi ejen??? Boleh jer…. produk tengah meletops ni…

Source: ABSORBENT C NAJAH

IE Brunson Trying
The Iceberg Effect Free Book